Falls Church Health Center Nieuws

FCHC en COVID-19

Deze pagina zal worden gebruikt voor updates over onze werking tijdens de COVID-19 (coronavirus) Health Emergency.

** UPDATE ** 19 mei 2021

Wees gewaarschuwd dat hoewel het Gemenebest van Virginia een aantal van de geldende COVID-voorschriften heeft versoepeld, wij zijn een medische instelling en zijn nog steeds onderhevig aan maskervereisten. Zorg ervoor dat u uw masker meeneemt en draagt ​​naar uw afspraak.

We raden u ook ten zeerste aan uw COVID-19-vaccinatie ontvangen om de verspreiding van COVID te helpen vertragen naar mensen met een onderdrukt immuunsysteem of die niet kunnen worden gevaccineerd. Inwoners van Virginia van 12 jaar of ouder komen in aanmerking voor het gratis vaccin. Zie voor meer informatie https://vaccinate.virginia.gov/ .

Falls Church Healthcare Center is er trots op u te blijven dienen,

en daar blijven we voor OPEN!

We weten dat u zich zorgen maakt over COVID-19 (coronavirus). Als uw zorgpartner willen wij u graag laten weten dat de gezondheid van onze patiënten en onze medewerkers bij ons hoog in het vaandel staat. Bij FCHC nemen we aanvullende maatregelen om extra waakzaam te zijn om iedereen gezond te houden. We weten dat het belangrijk is dat patiënten de benodigde zorg niet uitstellen, vooral abortusdiensten, omdat het uitstellen van abortuszorg de risico's en kosten kan verhogen.

We houden ons aan de gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen die worden voorgesteld door de American Medical Association World Health Organization Centers for Disease Control en Prevention en Nationale abortusfederatie. Houd er rekening mee dat we voor ieders veiligheid hebben geïmplementeerd tijdelijke patiënt- en bezoekersprocedures.  We hebben deze geïmplementeerd om de gezondheid van al onze patiënten en personeel te waarborgen, om fysieke afstand te ondersteunen en het risico van verspreiding in de gemeenschap te minimaliseren.

De volgende richtlijnen zijn van kracht:

 • Alle patiënten moeten onze vragenlijst over gezondheidsscreening invullen.   We willen ervoor zorgen dat iedereen die onze kliniek binnenkomt geen symptomen van het COVID-19-virus vertoont. Patiënten met ademhalings- en / of griepachtige symptomen en / of koorts van 100 °F (37.8 ° C) wordt gevraagd om hun afspraak te verzetten totdat ze beter zijn.  Griepachtige symptomen zijn onder meer:
  • kortademigheid
  • hoesten
  • zere keel
  • 피로
  • myalgie (pijn in het lichaam)
 • We betreuren het dat we op dit moment geen ondersteunende mensen en / of bezoekers meer kunnen huisvesten. Onze faciliteit is nu beperkt tot alleen patiënten en personeel. (Patiënten jonger dan 18 jaar mogen één ouder of wettelijke voogd hebben.)
 • Alle patiënten moeten draag altijd een masker dat hun neus en mond bedekt in het centrum. We raden u ook ten zeerste aan om ook in de rest van het gebouw een masker te dragen, zelfs als u bent ingeënt.
 • Alle patiënten moeten hun handen ontsmetten vlak voordat ze het centrum binnengaan. Handdesinfecterend middel is verkrijgbaar bij de ingang en in de lobby van ons centrum. We raden ook sterk aan om de handen grondig te wassen. Er zijn toiletten in de gang die beschikbaar zijn om met de hand te wassen.
 • Alle patiënten moeten hun hoesten / niezen bedekken met een tissue of mouw en daarna hun handen gedurende ten minste 20 seconden met water en zeep wassen.
 • Alle patiënten mogen hun ogen, neus en mond niet aanraken. Het virus kan zowel op oppervlakken die we aanraken als op onze huid achterblijven. Dit helpt de kans te verkleinen dat het virus zich intern verspreidt.
 • Niet-gevaccineerde patiënten die recent contact hebben gehad met een persoon waarvan bekend is dat hij COVID-19 heeft, kan worden gevraagd om hun afspraak te verzetten.

We stellen uw medewerking op prijs om uw steentje bij te dragen, aangezien ons Centrum ernaar streeft een gezonde omgeving te behouden voor al onze patiënten, personeel en bezoekers.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen met al uw vragen: telefonisch (703-532-2500) of via ons Contactformulier.

#