Falls Church Health Center Nieuws

Wat de Reproductive Health Protection Act voor u betekent: 1 juli en daarna ...

In april 2020 ondertekende gouverneur Northam de Reproductive Health Protection Act (RHPA) in wet - een wet die rolt terug bepaalde beperkingen opgelegd aan abortuszorg in het Gemenebest van Virginia bijna tien jaar geleden. De passage van RHPA door het Virginia House en de Senaat en Aan de overkant van het bureau van de gouverneur hangt een overwinning die de rechten van zwangere mensen in Virginia bevestigt om beslissingen te nemen over hun eigen lichaam zonder dat de staat tussen henzelf en hun zorgverleners komt te staan. Wij van FCHC zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van het proces om het belang van RHPA voor de wetgevers en kiezers van Virginia te benadrukken.

Hier is wat van wat wij zijn kijk uit naar de FCHC op 1 juli, wanneer RHPA van kracht wordt:

  • We keren terug naar de manier waarop we patiënten veilig ontvingen voor abortuszorg in één bezoek zoals toen we in 2002 openden.  Vanaf 1 juli geldt voor patiënten niet langer een wachttijd van 24 uur tussen bezoeken aan ons centrum. FCHC heeft dit kunnen doen veilig en verantwoord in een enkel bezoek tot de beperkingen van 2011. Dit levert voordelen op voor onze patiënten door tijd en middelen te besparen. Het betekent dat u geen extra werkdag meer hoeft te nemen. Of om vervoer naar ons centrum te vinden voor een extra dag. Of om voor die extra dag kinderopvang te krijgen. Allemaal om abortuszorg toegankelijker te maken voor onze patiënten en degenen die ervoor kiezen.

 

  • We krijgen de gelegenheid om meer tijd en middelen te besteden aan patiëntenzorg. We hebben nu meer de kans om onze patiënten de zorg en aandacht te bieden die ze verdienen. In de afgelopen jaren moest FCHC door bepaalde hoepels springen die in 2011 door de Virginia Legislature waren opgelegd. De RHPA heft deze beperkingen op!

 

  • Nu kan een echografie een beslissing zijn die uitsluitend tussen patiënt en zorgverlener wordt genomen, aangezien het altijd een onderdeel was van de patiëntenzorg. De beslissing wat het beste is voor de patiënt zal niet langer worden opgelegd door de wetgevende macht; in plaats daarvan zal het gebaseerd zijn op een gesprek tussen patiënten en hun arts en de individuele beslissingen van onze patiënten mogelijk maken. We vieren dat onze patiënten meer autonomie en instemming hebben met hun lichaam en hun reproductieve gezondheidszorg.

 

  • Tijdens aanpassingen voor COVID en respect voor de tijd van onze patiënten, zullen we in staat zijn om de hoeveelheid tijd die patiënten nodig hebben om in onze faciliteit te zijn te minimaliseren.  Met meer mogelijkheden om het intake-papierwerk te voltooien en weloverwogen keuzes te maken over hun abortuszorg online, kunnen patiënten hun afspraken plannen en zich thuis voorbereiden buiten kantooruren in plaats van te moeten wachten op verwerking terwijl ze in onze lobby wachten. Vooral in deze tijd van COVID proberen we de patiëntervaring zo gezond, veilig en ontspannen mogelijk te maken, aangezien we onze richtlijnen voor fysieke afstand in onze instelling volgen.

 

Als onafhankelijke zorginstelling hebben we met al onze medewerkers samengewerkt om te bepalen hoe we onze patiënten het beste van dienst kunnen zijn met mogelijkheden die voor ons open zullen komen. We bepalen hoe dit onze planningsmogelijkheden en mogelijkheden voor consultatie op afstand kan vergroten! We houden u op de hoogte wanneer we deze wijzigingen introduceren en implementeren om onze patiënten de best mogelijke kansen te bieden.

We zijn enthousiast over deze veranderingen - en we hopen dat jij dat ook bent!

 

#