Falls Church Health Center News

De goedkeuring van de Reproductive Health Protection Act (RHPA) bracht ons ertoe om een ​​paar dingen te veranderen: we hebben nu de mogelijkheid om in één bezoek abortuszorg te verlenen. We hebben geen verplichte wachttijd meer. We zijn nieuwe medische formulieren gaan gebruiken. En nu? We veranderen onze video's!

Onze online rondleiding / walkthrough had laten zien wat een patiënt zou kunnen ervaren tijdens hun beide afspraken bij FCHC. De dingen zijn echter veranderd - en we hebben nu een nieuwe video die de twee vervangt die we eerder hadden! Bekijk het hier:

We hebben ook bijgewerkt voorzien drie  nieuwe video's over onze geschiedenis, missie en doelen van ons centrum van Rosemary Codding, de oprichter en directeur van FCHC.

Onze missie:

 

Onze geschiedenis:

 

Onze verbinding met de gemeenschap en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk:

En onze eigen Dr. Jan Fruiterman, een van de board-gecertificeerde gynaecologen van Falls Church Healthcare Center, legt aspiratie-abortus uit in de onderstaande video:

 

Neem een ​​kijkje en leer meer over ons centrum!

#