Falls Church Health Center Nieuws

Afstand houden, telezorg en nu vaccins!
Onze patiënten helpen in het tijdperk van COVID

COVID-19 is al bijna twee jaar een realiteit voor ons! En toch - elke dag lijkt het erop dat we een nieuwe "normaal" vinden met betrekking tot de manier waarop we werken, de manieren waarop we tijd doorbrengen met vrienden en familie, en de manieren waarop we ernaar streven om onszelf (en anderen) gezond te houden. Het lijkt zo lang geleden dat mensen net leerden hoe ze gezichtsmaskers moesten dragen. Of wanneer er niet overal handdesinfecterend middel was. Of toen we geen cirkels op de grond hadden die ons om de zes voet uit elkaar spreiden!

Falls Church Healthcare Center heeft de afgelopen 20 maanden een aantal belangrijke keuzes moeten maken, waarvan de belangrijkste was om prioriteit te geven aan patiëntgerichte zorg en open blijven tijdens de COVID-19-pandemie. Hierdoor hebben we veel veranderingen doorgevoerd in de manier waarop we onze patiënten van dienst zijn! Enkele voorbeelden zijn:

  • Afstand houden: Van de twee meter lange markeringen die we gebruiken om ervoor te zorgen dat onze patiënten afstand van elkaar houden, tot onze eis dat alle patiënten en personeel gezichtsmaskers dragen in ons centrum (die FCHC kan leveren), tot plexiglas scheidingswanden bij onze balie en aan onze bureaus — zelfs tot het plaatsen van stoelen in onze wachtruimte! — we hebben de manier veranderd waarop we onze patiënten en personeel veilig kunnen houden. Barrières, afstandsmaatregelen en ontsmettingsmiddelen voor kamerlucht en voortdurende reiniging hebben de overdracht van COVID door ons centrum verminderd. We zijn er ook aan gewend geraakt om elke patiënt één pen en één klembord te laten gebruiken en deze te desinfecteren voordat ze opnieuw worden gebruikt. (Afstand heeft er ook voor gezorgd dat de wachtkamer in ons centrum niet langer plaats kan bieden aan geduldige begeleiders; we hebben een ruimte gecreëerd waar begeleiders buiten ons centrum kunnen wachten.)
  • Vervolg COVID-screening: voordat ze ons centrum betreden, worden alle bezoekers op temperatuur gebracht en wordt hen gevraagd of ze symptomen van COVID-19 hebben ervaren of dat ze zijn blootgesteld. We hebben ook specifieke informatie verzameld voor het traceren van contacten, mocht er een geval in ons centrum verschijnen, waarvan we blij zijn te kunnen zeggen dat er geen is gemeld.
  • Patiëntformulieren invullen via onze website: Een manier waarop we de verspreiding van COVID in de gemeenschap blijven verminderen, is door de tijd van patiënten in het centrum tot een minimum te beperken. FCHC heeft alle patiëntformulieren en de mogelijkheid om afspraken online in te plannen op www.fallschurchhealthcare.com  in ons patiëntencentrumportaal. In het centrum kunnen patiënten hun medische geschiedenis invullen en medische informatie verkrijgen in plaats van met de hand. Patiënten die deze formulieren online invullen, kunnen dat doen waar ze zich op hun gemak voelen en niet gehaast. De patiëntenformulieren die veilig worden doorgestuurd naar de patiëntenopleiders zijn completer, leesbaarder en overzichtelijker. Het is niet meer proberen om alles in de marges te passen! Meer dan 90% van onze patiënten vult nu hun formulieren online in voor hun afspraak.
  • Telegezondheid: We hebben Telehealth toegevoegd om ook de tijd die in het centrum wordt doorgebracht tot een minimum te beperken: onze virtuele, persoonlijke voorlichtingssessies voor patiënten kunnen nu plaatsvinden voorafgaand aan de afspraken van onze patiënten ter plaatse — Telehealth geeft meer tijd om verder van tevoren vragen te stellen zonder gehaast te voelen. Telehealth-sessies kunnen worden gedaan waar onze patiënten zich het meest op hun gemak voelen. En telehealth-patiëntvoorlichtingssessies breiden onze openingstijden uit om 's avonds virtueel met onze medewerkers te vergaderen!

We zijn trots om te zeggen dat deze veranderingen hebben hielp ons open te blijven en patiënten te bedienen tijdens de COVID-pandemie: van maart 2020 tot vandaag!

We hebben nog een andere wijziging die we aanbrengen om onze patiënten en medewerkers in de tijd van COVID te helpen houden: vanaf vandaag (28 oktober), we stellen het COVID-19-vaccin beschikbaar voor onze patiënten!

FCHC heeft nauw samengewerkt met het Virginia Department of Health om doses te verkrijgen die de Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin evenals training in het veilig toedienen van het vaccin. Patiënten die een persoonlijke afspraak hebben gepland, kunnen hun eerste of tweede dosis van de vaccinatie ter plaatse krijgen tijdens hun afspraak zonder extra kosten. (Op dit moment bieden we geen COVID-boostervaccinaties aan onze patiënten, maar we kunnen dit in de nabije toekomst wel doen.)

Verder zijn we trots om te blijven aanbieden Influenza (griep) vaccins voor onze patiënten op het moment van service tegen een nominale vergoeding. Vaccinatie wordt aanbevolen door de CDC voor de meeste volwassenen.

Als u meer informatie wilt over vaccinatiemogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op via telefoon 703-532-2500 of via onze Contactformulier.